• Er du lærer eller pædagog?

  Brænder du for at gøre en forskel for skolens elever, og vil du sætte dit præg på fællesskabets og individets dannelse og uddannelse i et forpligtende og udviklingsorienteret læringsmiljø? Så er Solvangskolen måske din fremtidige arbejdsplads.

  På Solvangskolen vil du blive en del af et anerkendende og tillidsbaseret samarbejde mellem medarbejdere og ledelse, byggende på dialog og medinddragelse, hvor trivslen blandt personalet vægtes højt. Vi er derfor altid på udkig efter medarbejdere, der trives i et udviklingsorienteret læringsmiljø, og som har en naturlig søgen efter at være medskaber af værdifulde og realistiske løsninger, hvor formålet konsekvent er rettet mod kerneopgaven.

  Vi søger derfor dig som tør at se muligheder i det umulige, tør udfordre vores kultur, og tør stille spørgsmål, og gå nye veje. Du er medspillende modspiller og en holdspiller både ift. ledelse og kollegaer. Kan du genkende dig selv i ovenstående er du er derfor altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning og dit CV.

  Når vi har ledige stillinger vil de blive opslået her på skolens hjemmeside, kommunens hjemmeside, på diverse jobportaler og i relevante fagblade. Søger du en konkret ledig stilling, skal ansøgninger dog altid modtages elektronisk via furesoe.dk/job.

  Bliver du den udvalgte, så har skolens MED-udvalg udarbejdet følgende retningslinjer for hvordan vi sikrer DIG, som ny, den bedst mulige start som en del af os. Sigtet er at DU som ny vil opleve det som et positivt fokus og en god sparring til at skabe en tryg start. [LINK]

 • Søger du job som vikar?

  Vi er altid på udkig efter dig som gerne vil være vikar. Vikarer ansætter vi løbende og efter behov igennem hele skoleåret, så tøv ikke med at sende os en ansøgning. Hvis vi ikke lige står og mangler en vikar gemmer vi altid din ansøgning, så vi kan kontakte dig, når noget viser sig og det gør det ofte. Skolen er en dynamisk størrelse.

  Det er skolens personaleansvarlige sekretær der står for rekruttering, ansættelser og den daglige vikardækning.

  Kontakt derfor Annette Højgaard Conrad på telefon eller mail (se under kontakt), hvis du vil vide mere eller send hende en uopfordret ansøgning. Din ansøgning vil ikke være glemt, men gemt, hvis vi ikke lige står og mangler dig.

  Hvis du er en af de heldige, der ansættes som vikar, forventer vi at du i starten af din ansættelse gennemfører et mindre kursus- og uddannelsesmodul her på skolen, så du er bedst muligt klædt på til opgaven som vikar på Solvangskolen. Den første dag som vikar på Solvangskolen, vil altid foregå sammen med en af skolens mere rutinerede vikarer, så den dag vil du være i ”mesterlære”.

  Henover skoleåret afholdes der kvartalsvise møder for vikarkorpset, så vi også på den måde sikrer et godt arbejdsmiljø for dig og dine vikarkollegaer.

  Det er særligt vigtigt for os, at du som vikar på Solvangskolen…

  • er fleksibel og mødestabil – ofte vil du blive ringet op kl. 07.00, hvis der er brug for dig den pågældende dag
  • har mod til at undervise og sikre et trygt læringsrum for både store og små elever, hvor det er rart at være og lære
  • kan tilgå opgaven med en vis form for spontankreativitet de dage, hvor der ikke er vikarmateriale til den pågældende time, så du er med til at sikre at der sker læring.
  • tør påtage dig klasseleder opgaven, være tydelig og normskabende
 • Fælles forståelse for din arbejdstid (lærere)

  I Furesø Kommune blev der ifm. med Folkeskolereformen og § 409 etableret en "Fælles forståelse" om lærernes opgaveløsningen i folkeskolen mellem de faglige organisationer og Center for Dagtilbud og skole.

  Hvad betyder det så for DIG? I Furesø er man på arbejde 207 dage dvs. 7 dage udover de 200 skoledage. Resten af din arbejdstid disponere du selv enten på skolen, der hjemme eller med fødderne i vanten på en tropeø.

  Det gennemsnitlige undervisningstimetal for lærer er på 760 undervisningstimer.

  Som pædagog i skolen, uden arbejdstid på Solvangs FFO, vil Du have gennemsnitlig 1019 timer i tilknytning til undervisningen og 415 timer til opgaver omkring undervisningen dvs. forberedelse, evaluering og samarbejde mv.

  På Solvangskolen får alle medarbejdere stillet en laptop til rådighed. Der er etableret nye funktionelle og moderne arbejdspladser til alle samt gode mødefaciliteter.

  Solvangskolen er organiseret i et MiniMiljø [0-1. kl.], et børnemiljø [2.-5. kl.] og et ungemiljø 6.- 9. kl.] samt et basisklasserække.

  Skolen blev i perioden 2015-2017 totalrenoveret og et nyt helt nyt og moderne læringsmiljø til skolens ældste elever blev bygget.

  Skolen har ca. 730 elever og 70 lærere/pædagoger. Skolen ligger ca. 10 minutters gang fra Farum Station tæt ved grønne områder og gode idræts- og sportsfaciliteter.

IMG 0644

Søg job hos os

Send os din ansøgning via furesoe.dk/job

Del: