• Åbningstider

Mandag-torsdag: 13.35-17.00

Fredage: 13.35-16.00

Morgenåbning fra kl. 06.30- skoletid. De mindste klasser følges i skole kl. 07.50.

• Lukkedage i skoleåret 2020/21

Sommerferielukket i uge 28

Mandag den 28. december 2020: 1. lukkedag med alternativ pasning.

Tirsdag den 29. december 2020: 2. lukkedag med alternativ pasning.

Onsdag den 30. december 2020: 3. lukkedag med alternativ pasning.

Torsdag den 31. december 2020: 4. lukkedag med alternativ pasning.

Onsdag den 31. marts 2021 (dagen før Skærtorsdag): 5. lukkedag med alternativ pasning.

Fredag den 14. maj 2021 (dagen efter Kr. Himmelfartsdag): 6. lukkedag m. alternativ pasning.

Udover de 5-6 årlige lukkedage, der fastsættes kommunalt, er dagtilbud og FFO’er altid lukket på følgende datoer:

• Juleaftensdag 24. december
    • Grundlovsdag den 5. juni

Disse dage regnes, i lighed med helligdage og weekender, ikke som hverdage, og der skal derfor ikke tilbydes alternativ pasning.

• Go`morgenåbning

Morgenåbning er for FFOens indmeldte børn. Vi åbner hver dag kl. 6.30.

Vi tilbyder morgenmad til de børn, der ikke har spist hjemmefra. Morgenmaden består af havregryn/musli eller cornflakes med mælk. Børnene må også gerne medbringe egen morgenmad.

Om morgenen er det hygge og nærvær, som er i fokus. Vi prioriterer rolige morgenener, så alle børn kan få en god start på skoledagen. Vi bruger lidt ekstra tid på dialog, et spil eller en historie.

Sørg for at sige godmorgen til den voksne, når I kommer - dagen starter på en god måde når vi hilser på hinanden.

Vi samler børnene ca. kl. 7.45, og kl. 7.50 sendes de ældste af sted og de mindste børn bliver fulgt i skole.

I skoleåret 20-21 er vi i lokaler på skolen lige ved siden af 0. og 1. klasse (dør om dør), så derfor vil alle børn i år, som noget nyt, selv kunne gå i skole.

• Opskrivning til Solvang FFO

Hvis dit barn skal gå på Solvang FFO, skal du via den kommunale Pladsanvisningen.

Har du spørgsmål, som ikke er besvaret her på siden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi stiller også meget gerne op til en kort introduktion og rundvisning på vores FFO.